Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen met de juiste eigenschappen beschermen u tegen de mogelijke risico’s van uw werkomgeving. Bij ons vindt u een ruim aanbod, met verschillende eigenschappen en pasvormen. Ook in diverse breedte maten en uitneembare binnenzooltjes is er een groot assortiment.

  • Topmerken waaronder Grisport, Redbrick, No Risk, Parade, Blackstone en TWF
  • Ook voor veiligheidsschoenen zonder veters
  • Lichtgewicht veiligheidsschoenen
  • Ruim aanbod voor dames en heren

Al onze veiligheidsschoenen voldoen aan de veiligheidsnormen en zijn gecertificeerd door een erkend testinstituut. Bovendien voldoen al onze veiligheidsschoenen aan de EN 20345 normering, die is vastgesteld in de EC wetgeving 89/686. Onze leveranciers gebruiken de nieuwste materialen en technologieën om een optimale combinatie te creëren van veiligheid, comfort, duurzaamheid en een moderne uitstraling.